октобар 28, 2019 admin

Сваки бод нам је битан

Четрнаесто коло Линг Лонг супер лиге игра се већ у среду, 30.октобра када Напредак гостује Младости из Лучана. За Напредак је то једно од најнезгоднијих гостовања, а по речима Предрага Рогана, ни овога пута неће били лакше:

"Младост је клуб са идентитетом, где је Нешко Миловановић зацртао метод рада, иако је ван клупе колега Станић је наставио његову филозофију и начин игре.

Екипа која је састављена од изузетно квалитетних, искусних играча, знамо њихов начин игре. Везали су неколико одличних резултата у последњих пар кола. 

Ми смо у прошлој утакмици показали један ентузијазам, и желим да исто то поновимо и у Лучанима. Да покажемо дисциплину коју смо имали на задњој утакмици, и ако све буде на том нивоу надамо се повољном резултату, а у овом тренутку нама је то сваки бод".

Јован Маркоски је прошлу сезону провео у Лучанима, и радује се повратку тамо:

" Сјајан противник који је у серији позитивних резултата, знамо шта нас очекује. Шеф је полако предочио екипи како ћемо изаћи,како ћемо напасти,како ћемо се брании, тако да очекујемо да мало променимо овај ток првенства у нашу корист и да почнемо да узимамо бодове.

Знамо да ће бити тешко, имају сјајне играче, један добро организован клуб, биће тешко али очекујем и да ће бити занимљиво и једва чекам среду да се надмећемо са сјајном екипом Младости из Лучана".

Што се кадровске ситуације тиче ван строја су Пајовић и Вешковац, као и Павићевић и Бјелош.

Утакмица Младост-Напредак игра се у среду 30.октобра у 18:00 часова на стадиону у Лучанима.