јануар 12, 2018 admin

Појачања стижу

Шеф стручног штаба Милорад Косановић данас је саопштио прва имена која ће појачати Напредак у овом прелазном року:

" Милан Басрак је звездино дете, играч који је као јако млад отишао у Италију, а долази нам из албанског Партизанија. Млад је, употребљив у предњој линији, игра по оба бока, може да игра чак и шпица, односно полу-шпица, лак, брз, тако да од њега очекујем да учини много тога на свом развоју и д апокаже да је играч за Напредак и суперлигу.

Стефан Николић је двадесетосмогодишњак који је играо за У-19 и за младу репрезентацију Црне Горе. Бивши нападач Партизана, ОФК Београда, Радника, корејског Инчона, Политехнике, Стеауе, ЦСКА из Софије, Лирса и још неколико клубова, код нас стиже из румунског суперлигаша Сепсиса. То је изванредан момак. То што смо имали у Ђерићу имаћемо у њему."

Косановић је рекао да је велики посао пред стручним штабом јер треба направити и уиграти екипу да буде на јесењашњем нивоу, ако не и бољем: 

" Ових првих неколико дана припрема ћемо тестирати играче и  искористићемо их и за упознавање са играчима који су дошли и који ће наставити да долазе у ова три дана.

Након тога ћемо до поласка у Анталију озбиљно радити, и можда ћемо у том периоду одиграти једну утакмицу. У Анталију путујемо 23.јануара а враћамо се 5. фебруара и предвидео сам да тамо одиграмо три утакмице, можда и четири. По повратку у Крушевац ћемо одиграти генералку и надам се спремно дочекати Спартак."

Косановић очекује још четири појачања која би од понедељка требало да буду у Крушевцу.

Увек насмејан Бојан Миладиновић пун оптимизма очекује наставак првенства:

"Након месец дана одмора смо орни дошли на припреме. Новајлије су почели да пристижу, Николића добро знамо, са Миланом се упознајемо и надамо се да ће се добро уклопити у екипу и да ћемо већи успех остварити на пролеће него у јесењем делу првенства", рекао је Бојан Миладиновић фудбалер Напретка.