septembar 14, 2017 admin

 

Ono što imaš u sebi moraš da pokažeš!

Najavljujući gostovanje u Novom Sadu, šef stručnog štaba Napretka Nenad Sakić rekao je da je Vojvodina odlična ekipa, koja se nalazi u vrhu tabele i svakako ekipa koja zna da igra fudbal. Ne mogavši da sakrije razočaranje posle dva poraza, Sakić je okupljenim novinarima rekao da od svojih igrača očekuje da pokažu da imaju karakter:

"Nadam se da ćemo posle dva poraza uspeti da smognemo snage da bi smo odigrali tu utakmicu najbolje što možemo.

Neprihvatljive su neke situacije koje su se dešavale protiv Spartaka i Voždovca. Taktičke greške su nedopustive.

Mi ispravljamo propuste, i kada pomisliš da je sve ispravljeno, pojavi se druga pukotina. U takvim uslovima je teško raditi, ali stručni štab daje svoj maksimum, i dok god budem mogao da ispravljam biću ovde.

Naravno, za ovaj posao treba imati "široka leđa". Ja ih imam. Očekujem i od mojih igrača da pokažu jednom da taj ritam, hrabrost i energiju mogu da imaju u kontinuitetu.

Porazi su deo igre, ali je nedopustivo da pobediš tri utakmice, pa dve izgubiš, pri tome ne pričam samo o rezultatu,već o kontinuitetu. Utakmica može da se izgubi ali ipak budeš zadovoljan jer si pružio svoj maksimum. Hoću da budem siguran da kada ekipa izađe na teren znam tačno koliko mogu.

Imali smo loš start na početku prvenstva i uspeli smo da se vratimo.

Najvažnije je da u Novom Sadu budemo motivisani, i očekujem da i moji igrači imaju isti odnos prema poslu kao i ja!

Došli smo do momenta kada kvalitet ličnosti mora da dođe do izražaja. Igrači moraju da pokažu da su kvalitetni ljudi. Ono što imaš u sebi moraš da pokažeš! Eto,samo to očekujem od njih.

Razgovaraću sa igračima,kao što uvek i razgovaramo, izvešću, po mom mišljenju, jedanaestoricu najboljih i naravno da očekujem pozitivan rezultat protiv Vojvodine".

Utakmica Vojvodina-Napredak igra se u subotu 16.septembra u 19:00 časova na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.