jun 18, 2019 admin

Napredak promovisao Predraga Rogana

Fudbalski klub Napredak promovisao je danas Predraga Rogana kao novog šefa stručnog štaba kluba.

U prisustvu velikog broja predstavnika medija, potrpedsednik kluba Bojan Miladinović i šef stručnog štaba Predrag Rogan potpisali su ugovor na godinu dana. Tom prilikom Miladinović je istakao da je Rogan u datom trenutku bio pravi izbor za Napredak:

" Poznato je da Napredak ima visoko zacrtane ciljeve za ovu godinu. Predrag Rogan se rado odazvao našem pozivu jer su nam se ciljevi za predstojeću sezonu negde poklopili. Ambiciozno krećemo u ovom prvenstvu, i za početak cilj je plasman među osam najboljih, a nakon toga i mogućnost izlaska na evropsku scenu".

Na simboličan način, u šaljivom tonu,  Šefu struke je uručen i dres sa brojem tri, što bi trebalo da predstavlja poziciju na tabeli u ovom prvenstvu. 

Okupljenim predstavnicima medija Rogan je rekao da je sa zadovoljstvom prihvati poziv predsednika Marka Miškovića da u ovoj sezoni predvodi Napredak:

"  Nije bilo teško prihvatiti ponudu Marka Miškovića jer su nam želje iste. Napredak je klub sa tradicijom, ima najfudbalskiju publiku, i pred nama je veliki posao. Atmosfera u klubu i ekipi je jako pozitivna, i nije teško uklopiti se. Ambicije su nam iste.

Pojačavamo se na svim pozicijama i nadam se da ćemo do polaska na pripreme imati veći deo ekipe."

Ne želeći da komentariše nešto više o mogućim pojačanjima, Rogan je rekao da su u toku pregovori sa nekoliko igrača,ali imena će biti objavljena kada potpisi budu stavljeni na ugovore.

Za sada su kao pojačanja u klub došli povratnik iz Lučana Jovan Markoski i Tomislav Pajović kome je poslednji klub bio Radnik Surdulica. 

Do odlaska na Taru ekipa će raditi u Kruševcu. U subotu bi trebalo da se odigra prva probna utakmica protiv Radnika, a u ponedeljak 24.juna ekipa se seli na Taru u okviru druge faze priprema.