јун 18, 2019 admin

Напредак промовисао Предрага Рогана

Фудбалски клуб Напредак промовисао је данас Предрага Рогана као новог шефа стручног штаба клуба.

У присуству великог броја представника медија, потрпедседник клуба Бојан Миладиновић и шеф стручног штаба Предраг Роган потписали су уговор на годину дана. Том приликом Миладиновић је истакао да је Роган у датом тренутку био прави избор за Напредак:

" Познато је да Напредак има високо зацртане циљеве за ову годину. Предраг Роган се радо одазвао нашем позиву јер су нам се циљеви за предстојећу сезону негде поклопили. Амбициозно крећемо у овом првенству, и за почетак циљ је пласман међу осам најбољих, а након тога и могућност изласка на европску сцену".

На симболичан начин, у шаљивом тону,  Шефу струке је уручен и дрес са бројем три, што би требало да представља позицију на табели у овом првенству. 

Окупљеним представницима медија Роган је рекао да је са задовољством прихвати позив председника Марка Мишковића да у овој сезони предводи Напредак:

"  Није било тешко прихватити понуду Марка Мишковића јер су нам жеље исте. Напредак је клуб са традицијом, има најфудбалскију публику, и пред нама је велики посао. Атмосфера у клубу и екипи је јако позитивна, и није тешко уклопити се. Амбиције су нам исте.

Појачавамо се на свим позицијама и надам се да ћемо до поласка на припреме имати већи део екипе."

Не желећи да коментарише нешто више о могућим појачањима, Роган је рекао да су у току преговори са неколико играча,али имена ће бити објављена када потписи буду стављени на уговоре.

За сада су као појачања у клуб дошли повратник из Лучана Јован Маркоски и Томислав Пајовић коме је последњи клуб био Радник Сурдулица. 

До одласка на Тару екипа ће радити у Крушевцу. У суботу би требало да се одигра прва пробна утакмица против Радника, а у понедељак 24.јуна екипа се сели на Тару у оквиру друге фазе припрема.