avgust 30, 2019 admin

Rogan i Kojić o Radu

Novi trener uvek nosi i novu energiju, pa tako šef struke Napretka Predrag Rogan smatra da je situacija ista i u Fudbalskom klubu Rad:

" U prethodnim utakmicama Rad je pokazao da je kvalitetna i dobra ekipa, kolega Radojičić je pokazao svoj kvalitet.

Rad je sastavljen od dobrih i kvalitetnih igrača kao što su Bosančić, Trifunović, Kasalica, uz plejadu mladih talentovanih igrača poniklih u njihovoj omladinskoj školi predstavlja sastav za poštovanje.

Mi smo sa druge strane u prethodnim utakmicama pokazali koliko možemo i šta možemo. Očekujem i zahtevam od svojih momaka da ponove partije iz prethodnih utakmica, jednu posvećenost, privrženost, odanost, agresiju, i ako tako budu ušli u utakmicu ne sumnjam u pozitivan rezultat."

Ne slučajno, na konferenciji za novinare predstavljeno je i novo pojačanje FK Napredak, napadač Nemanja Kojić, koji je došao iz Tokijskog Verdija, a koji je potekao iz Fudbalskog kluba Rad, za koji je odigrao 82 utakmice i postigao 20 pogodaka:

" Napredak kao klub nije bilo teško izabrati, jer je to veliki klub sa velikom tradicijom. Presudilo je to što Rogana znam dosta dugo i zajedno smo radili u Radu u mlađim kategorijama i u prvom timu. Nadam se da ću svojim iskustvom pomoći kako saigračima tako i Fudbalskom klubu Napredak."

Utakmica 7.kola Ling Long super lige igra se u nedelju 1.septembra od 20:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu.