jun 25, 2019 admin

Rogan zadovoljan prvom utakmicom

 

Prvi protivnik Napretka bio je šampion Crbe Gore- Sutjeska, ekipa koja igra kvalifikacije za Ligu šampiona. Napredak je pružio dostojanstven otpor, imajući u vidu da je našoj ekipi ovo prva polovina pripremnog perioda. Šef stručnog štaba Predrag Rogan smatra da je utakmica bila više nego korisna:

” Videli smog balans u ekipi. Sutjeska je kvalitetan i ozbiljan protivnik. Odigrali smo utakmicu na korektnom nivou. Ima mnogo prostora za napredak, pre svega u ofanzivi.

Bilo je dobro za prvu utakmicu. Imamo velik broj novih igrača, i ja sam novajlija, uigravamo se. Čeka nas veliki posao, i očekujem još pojačanja u pojedinim linijama tima ako hoćemo da budemo konkurentni. Četiri nova igrača bi bili idealan broj, ali pristaću i na trojicu”, našalio se Šef struke.

”Mislim da ćemo iz dana u dan biti bolji, uigraniji i konkretniji. Pohvalio bih debi dvojice omladinaca, Pecića i Raškovića. dobar utisak su ostavili i Dakosta i Faje.

Za većinu novih igrača mogu da kažem da su sa pravom došli u Napredak”, bio je škrt sa pohvalama šef stručnog štaba Napretka Predrag Rogan.

Danas se ekipi pridružio i potpredsednik kluba Bojan Miladinović.