јун 25, 2019 admin

Роган задовољан првом утакмицом

 

Први противник Напретка био је шампион Црбе Горе- Сутјеска, екипа која игра квалификације за Лигу шампиона. Напредак је пружио достојанствен отпор, имајући у виду да је нашој екипи ово прва половина припремног периода. Шеф стручног штаба Предраг Роган сматра да је утакмица била више него корисна:

” Видели смог баланс у екипи. Сутјеска је квалитетан и озбиљан противник. Одиграли смо утакмицу на коректном нивоу. Има много простора за напредак, пре свега у офанзиви.

Било је добро за прву утакмицу. Имамо велик број нових играча, и ја сам новајлија, уигравамо се. Чека нас велики посао, и очекујем још појачања у појединим линијама тима ако хоћемо да будемо конкурентни. Четири нова играча би били идеалан број, али пристаћу и на тројицу”, нашалио се Шеф струке.

”Мислим да ћемо из дана у дан бити бољи, уигранији и конкретнији. Похвалио бих деби двојице омладинаца, Пецића и Рашковића. добар утисак су оставили и Дакоста и Фаје.

За већину нових играча могу да кажем да су са правом дошли у Напредак”, био је шкрт са похвалама шеф стручног штаба Напретка Предраг Роган.

Данас се екипи придружио и потпредседник клуба Бојан Миладиновић.