јануар 24, 2017 admin

20170124_120900

 

Рашовић: До поласка у Анталију комплетираћу тим

Прва фаза припрема је скоро завршена и шеф струке Напретка Вук Рашовић изузетно је задовољан постигнутим:

"Све што је планирано то је и урађено. Имали смо мало проблема са временским неприликама,као и сви,али смо извукли максимум из целе ситуације и ја сам задовољан одрађеним послом. 

Немам замерке на залагање играча, они су све одрадили максимално професионално.

Очекујем комплетан тим до поласка на пут. Дошли су Видаковић, Тубић и Аливодић и можда још нека појачања што ћемо знати до 26.јануара.

У Анталији ћемо имати боље услове,тренираће се на травнатој подлози и то је фудбалскија атмосфера. Одиграћемо четири утакмице са озбиљним противницима."

Рашовић је рекао да је задовољан и показаним квалитетима Станојевића, Мајдевца, Радмановца и Марковића, али да је у договору са Председником клуба одлучено да младе снаге Напретка одиграју полусезону за неки од изабраних клубова, јер им недостају утакмице:

"Младим играчима је потребно да играју. Ништа не добијамо ако их држимо на клупи и ако се изборе за мале минутаже у наставку првенства,јер у тренутној поставци снага не можемо очекивати да ће добити неку значајнију минутажу. До поласка на припреме имамо још два тренинга и онда ћу одлучити да ли неко од њих путује са нама".

И поред напорног рада, атмосфера у екипи је на врхунском нивоу, о чему је говорио фудбалер Напретка Бојан Миладиновић:

"Атмосфера у клубу је можда и бољ него што је јесенас била. Сви се максимално залажу и гледају да испоштују захтеве тренера. Хемија на тренинзима је одлична, што се може и видети.

Чекамо почетак другог дела припрема у Анталији које ћемо максимално добро одрадити и дочекати спремни наставак првенства".

Екипа Напретка ће у Анталији бити у периоду од 26.јануара до 9.фебруара. За то време одиграће четири припремне утакмице. Противници су следећи:

29.01.2017. Јагелонија (Пољска)

01.02.2017. Сабуртало (Грузија)

04.02.2017. Черноморец (Украјина)

08.02.2017. Младост Добој Какањ