април 11, 2019 admin

 Радује ме свака следећа утакмица

Пласманом у плеј-оф фазу такмичења ФК Напредак је испунио зацртан циљ за ову сезону. У друштву најбољих, Напредак ће одиграти седам утакмица, од којих је прва на програму у суботу 13.априла у Лучанима.

У оквиру 31.кола СЛ Напредак гостује Младости у Лучанима. Утакмица почиње у 18:00 часова.

Најављујући утакмицу, шеф стручног штаба Милорад Косановић рекао је да са радошћу улази у други део такмичења:

" У психолошком смислу се овај део такмичења много разликује од завршнице првенства, која је за Напредак била непријатна, обзиром на резултате утакмица последњих четири кола који су били чудни и упитни. На нашу срећу успели смо да се сами изборимо и останемо на позицији коју смо држали током целог првенства.

Улазимо у део такмичења у коме се од нас не очекује превише. За разлику од других клубова који играју по две три године заједно ми имамо потпуно нов тим са шесторицом момака који имају мање од двадесет година, и не преостаје нам ништа друго него да одиграмо најбоље што можемо због себе и Клуба. Поента је да од те деце извучемо максимум, да би знали каква их будућност очекује. 

Радосно ћемо одлазити на сваку утакмицу са жељом да дамо свој максимум у одређеном моменту. 

Лепо почињемо завршницу, после Лучана нас чекају две утакмице у Крушевцу против мојих новосађана, а онда три гостовања у Београду. И то је лепо" рекао је Косановић окупљеним новинарима.

У Лучанима, Шеф струке Напретка неће моћи да рачуна на Остојића због картона и Баху због повреде.