септембар 20, 2016 admin

 

20160920_115939 

Првенство је приоритет 

У шеснаестини финала Купа Србије, Напредак ће у среду 21.септембра од 18:00 часова на стадиону ЈНА одмерити снаге са Партизаном.Жреб нам ове године није ишао на руку:

"Наш основни циљ је првенство и у среду ћемо против Партизана у Београду пружити прилику играчима који имају мању минутажу", рекао је новинарима асистент тренера Напретка Владо Каракаш, и наставио:

"Далеко смо од тога да са белом заставом идемо у Београд,али циљ нам је да видимо шта у току такмичења можемо да добијемо од играча који су се касније прикључили тиму и који нису прошли цео припремни период са Напретком.

Сигурно је да улога фаворита припада Партизану,и њихови резултати иду у прилог томе.Они су у задња три кола  показали да подижу форму и нама та утакмица долази у незгодном периоду јер смо усмерени на утакмицу против Спартака."

Победа Партизана у дербију је такође догађај који нам не иде на руку,мишљење је фудбалера Напретка Милоша Вулића:

"Победа у дербију сигурно да много значи. Ми смо Партизан победили у другом колу првенства,али је сада код њих у екипи потпуно другачија ситуација,јер нас дочекују у доброј атмосфери.

Наши играчи,с друге стране имају самопоуздања. Најбитније је да играмо добро и да онемогућимо противника да ствара шансе испред нашег гола. Очекујем добру утакмицу и надам се проласку у даљу фазу такмичења".

Никола Лековић нема право наступа због картона, а неизвесно је учешће и Фримпонга због повреде.

Утакмица шеснаестине финала Купа Србије игра се у среду 21.септембра у 18:00 сати на стадиону ЈНА у Београду, уз директан пренос на Арени један.

 

puma

puma

puma

puma