јун 23, 2016 admin

 23062016

Завршена прва фаза припрема

 

Изражавајући задовоство понашањем и ангажовањем играча,од најмлађих који су прикључени првом тиму до најстаријих, шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић је рекао да је атмосфера изузетна:

"Вредни момци, дисциплиновани, радни, испуњавају све постављене циљеве и задатке. Радили смо на стицању  кондиције и јако сам задовољан досадашњим током припрема.

У Нишу очекујем да видим како ће неки играчи одиграти на неким позицијама на којима до сада нису играли. Конкретно покушаћу да видим да ли Урошевић може да игра у маневру, а мислим да може, као и како ће се Сарајлин сада снаћи.

Хоћу да видим и како тим као целина функционише када за противника има екипу која је била у самом врху суперлиге. Победа није императив, и прилику ће добити сви играчи који ће путовати".

За Ненада Шљивића, Ивановић је рекао да је велико појачање Напретка, као и Алекса Вукановић за кога верује да ће бити један од адута Напретка у предстојећој сезони:

"У Напретку је бројчано више играча који немају суперлигашко искуство-то са једне стране може да буде хендикеп, а са друге предност јер ће они желети да се докажу. Нешто слично као што је урадио Партизан на полусезони.Очекујем од младих играча већу жељу у овом припремном периоду а и сама суперлига је велики мотив. Колико ће они моћи у овом моменту да буду озбиљни видећемо".

Утакмица Раднички-Напредак игра се у суботу у 18:00 часова у Нишу.

У понедељак се Напреткова експедиција сели на Тару.Списак путника још увек није познат.

 

 

 

 

 

 

 

 

puma

puma

puma

puma