фебруар 21, 2019 admin

 Утакмица против Спартака јако битна

Екипа Напретка није добро стартовала у пролећном делу првенства:

"Против Вождовца је било много теже него што сма мислио", рекао је шеф струке Милорад Косановић на конференцији за новинаре, пре најаве утакмице које нам предстоји против Спартака.

Пролећну премијеру на домаћем терену фудбалери Напретка имаће у суботу 23.фебруара у 14:00 часова, када им у оквиру 23.кола СЛ у госте долази екипа Спартака:

" У суботу отварамо серију интересантних утакмица за нас, и веома битних: Спартак, Динамо, Чукарички, Војводина. То су четири утакмице за које се надам да добијамо на времену да дорадимо оно што није добро и уз неке нормалне резултате, а то су 4 до 6 бодова, био би резултат који би био повољан.

Неће бити лако ни у једној утакмици али се надам да ћемо из утакмице у утакмицу играти боље и боље.

Имали смо седам озбиљних радних дана, и надам се да можемо да направимо тим који би у суботу требао да одигра много боље и чвршће. Свесни смо и ја и играчи да морамо да се уложимо максимално да би направили позитиван резултат. 

У колико успемо у ове четири утакмице, онда ово првенство можемо да одиграмо мирно до краја", закључио је Косановић

Капитен екипе Напретка Душан Вешковац рекао је да се "новајлије" полако уклапају у екипу:

" Екипа је доста другачија, момци се све боље и боље уклапају, на нама староседеоцима је да им помогнемо у томе. Доста смо радили и мислим да смо спремни за суботу, да отворимо нову серију и победимо Спартак. Тиме би мирније ушли у следеће утакмице и омогућили би новим играчима да се још боље уклопе, да би до краја првенства све изгледало како треба".

Утакмица Напредак-Спартак игра се у суботу 23.фебруара са почетком у 14:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице ће се продавати на дан утакмице од 10:00 сати на билетарници стадиона Младост. За публику ће бити отворене само северна и обе западне трибине. Власници сезонских улазница за источну, односно јужну трибину, моћи ће са својим улазницама да уђу на северну односно трибину запад један.