октобар 4, 2019 admin

Празник фудбала

Напредак у недељу 6.октобра дочекује Црвену звезду. Актуелни шампион државе долази у Крушевац на реновирани стадион Младост, а о томе колико спремно ће бити дочекана, говорио је директор клуба Владимир Арсић на данас одржаној конференцији за новинаре:

" Реконструкција стадиона Младост траје од маја, и за овај временски период као резултат напорног рада и ангажовања свих у клубу, уз помоћ Фудбалског савеза Србије,урађено је много послова. Планови су велики и за наредну сезону, јер ће комплетан стадион бити реконструисан. Као награда за све што је урађено уследиће пријатељска утакмица репрезентације Србије и Парагваја, која се у четвртак 10.октобра игра у Крушевцу.

За предстојећу утакмицу између Напретка и Црвене звезде влада велико интересовање. Овом приликом позивам све наше навијаче да дођу у што већем броју и да подрже наш клуб, јер се сви заједно боримо да на што бољи начин представимо Напредак и Град.

Министарство здравља Републике Србије и Фондација Хемофарм покренули су кампању “И ја сам донор” која се односи на повећање свести опште јавности о важности донирања органа коју је подржала и Заједница фудбалских клубова Супер лиге и Прве лиге Србије. Овој акцији радо су се одазвали Напредак и Црвена звезда као друштвено одговорни колективи.

Играчи и судије утакмице ће на терен изаћи у мајцама које носе поруку ове кампање „И ја сам донор. Јер навијам за Србију.“

Шеф стручног штаба Напретка, Предраг Роган, честитао је Звезди победу над Олимпијакосом и најавио празник фудбала у Крушевцу:

" Звезда је апсолутни фаворит у недељној утакмици, а у прилог томе иде и податак да се једанаест играча Црвене звезде уписивало у листу стрелаца. Ми имамо нашу рачуницу.

Звезда ће против себе имати један изузетно мотивисан Напредак. Оно што моји момци треба да ураде је да грешке смањимо на минимум у неким фазама игре, који ће противник Звездиног квалитета то знати да искористи.

Са већом концентрацијом и са више енергије и жара очекујем да ћемо неке изгледне ситуације пред противничким голом реализовати. Ако желимо позитиван резултат, уз максимално поштовање клуба као што је Црвена звезда, онда моји момци морају да буду максимално дисциплиновани, ангажовани, агресивни а изнад свега храбри и одважни. Јер само храбри и одважни можемо до позитивног резултата.

Не очекујем промене у саставу Црвене звезде, и мислим да ће наступити у пуном саставу, што ће наше навијаче и све љубитеље фудбала у Крушевцу максимално обрадовати јер желимо да им пружимо један добар фудбал у Крушевцу."

Томислав Пајовић, фудбалер Напретка сматра да је увек изазов играти против Звезде:

" Излишно је говорити о квалитетима Црвене звезде после победе над Олимпијакосом. Ми ћемо тражити своју шансу и нећемо их сигурно преценити и надам се позитивном резултату".

Утакмица Напредак-Црвена звезда игра се у недељу 6.октобра у 16:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају у суботу 5.октобра од 10:00 сати на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице ће се продавати и на дан утакмице од 10:00 сати до почетка утакмице. Цена улазница је непромењена: север 200,исток 500, запад један 600 и запад два 700 динара.