avgust 24, 2017 admin

Pobedom dočekati pauzu!

Utakmica Napredak-Javor Matis igra se u subotu 26.avgusta od 20:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Javor je skautiran, a najpozvaniji da govori o tome bio je šef stručnog štaba Napretka, Nenad Sakić:

" Javor igra čvrsto, odgovorno i disciplinovano.Svaka utakmica je priča za sebe. Od mojih igrača očekujem da strpljivom i kvalitetnom igrom dobijemo Javor."

O značaju pobede pred reprezentativnu pauzu koja nam sledi nakon sedmog kola SL, govorio je Nemanja Petrović, fudbaler Napretka:

"Na pauzu želimo da odemo u dobrom raspoloženju, koje nas prati, i da ostvarimo niz pobeda. Svesni smo težine utakmice. Mi ćemo pokušati da sve ono što radimo na treninzima prenesemo na teren, i da odigramo najbolje što možemo. Ako me sreća posluži nadam se da ću postići gol", rekao je Petrović aludirajući na evro gol postignut u pripremnom periodu baš protiv ekipe Javor Matisa.

Ulaznice za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice, u subotu 26.avgusta od 10:00 sati na blagajnama stadiona Mladost u Kruševcu. Deca do osam godina starosti, u pratnji roditelja, ne plaćaju ulaz. Cene ulaznica su nepromenjene.