март 10, 2017 admin

Победа је императив!

 

Кадровски проблеми муче екипу Напретка. Здравствени картон није на завидном нивоу, па се повређенима поред Маркоског и Касалице придружио и Видаковић:

" Најбитније је добро одморити играче пред предстојећу утакмицу. Поред Маркоског, за кога очекујем да ће се иза недеље прикључити екипи, за Касалицу ћемо сачекати бар још две недеље.Повреда Видаковића је нешто што нас је пореметило, али без обзира на све ми радимо и спремамо се за престојећу утакмицу, а зна се шта нам је циљ.

Ја сам више него уверен да ћемо спремни дочекати недељну утакмицу", рекао је шеф  стручног штаба Напретка Вук Рашовић најављујући утакмицу против Радника из Сурдулице.

Утакмица се игра у недељу 12.марта од 15:00 часова. Позивајући публику да у што већем броју дође на стадион и пружи нам подршку у борби за врх табеле фудбалер Слободан Урошевић је рекао да освојен бод у Суботици значи много:

"Спартак је традиционално неугодан проивник за нас, и тај бод представља успех. Наравно да је то утицало и на атмосферу у екипи, идемо даље, гледамо напред. Морамо добро да се спремимо и остваримо позитиван резултат. Позивам публику да дође у што већем броју и дају нам подршку на нашем путу ка врху табеле".

Улазнице ће бити пуштене у продају на сам дан утакмице од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост. Цена улазница је непромењена: север и југ се продају по цени од 150 динара, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.