април 1, 2019 admin

 Никола Петровић играч 28.кола СЛ

Само пар сати после победе над Партизаном, фудбалери Напретка наставили су припрему за утакмицу 29.кола СЛ, Младост-Напредак, која се игра у среду 3.априла са почетком у 18:00 часова у Лучанима. Традиционално Лучанци су незгодан противник за Напредак, али не и за шефа стручног штаба Милорада Косановића:

" Ја баш волим да играм против Младости. То је озбиљан тим који се у сваком прелазном року појача са добрим играчима које не узме Звезда. Чека нас одлична екипа који у последње време не прави резултате у складу са квалитетом, али то је нормално, обзиром да су у позицији да не могу у Европу, а обезбедили су себи место међу првих осам. 

Ми смо у позицији,после победе над Партизаном, да имамо и жељу и хтење да одиграмо најбоље могуће утакмицу против једног доброг противника. Ова утакмица је уједно прилика да видимо да ли идемо на боље, јер Напредак полако почиње да личи на нешто озбиљније. На нама је да у утакмицу уђемо максимално сконцентрисано и што је боље могуће одиграмо и ову и следећу утакмицу и на тај начин завршимо овај део првенства коректно".

Голман Напретка, Никола Петровић, проглашен је играчем 28.кола СЛ. Својим сигурним интервенцијама улио неопходно самопоуздање својим саиграчима, нарочито у одбрани, а успео је да заустави и ударац Рикарда Гомеша са беле тачке - наводи се на сајту Супер лиге:

" Леп је осећај бити играч кола, али за мене је то екипа урадила. Мислим да смо победом над Партизаном направили велики корак пре свега на психолошкој основи и у следећу утакмицу улазимо мирније.

Против Младости увек играмо тешко, али очекујем победу".

Због картона, утакмицу у Лучанима ће пропустити Вешковац и Ђорић.