септембар 14, 2018 admin

Пауза добро искоришћена, спремни за 8.коло СЛ

 

Репрезентативну паузу екипа Напретка искористила је да се што боље припреми за наставак првенства. У осмом колу Супер лиге противник нам је екипа Спартака. Утакмица се игра у недељу 16.септембра са почетком у 16:00 часова на стадиону Милан Средановић у Кули:

" Паузу смо добро искористили за припрему за наставак првенства. Чека нас тим који је играо Лигу Европе и то доста успешно и добро. Спартак је ушао у неку фазу замора,али су и они искористили паузу за освежење на Златибору и припрему за наставак, тако да сам мишљења да ће ући спремни у наставак првенства.

Спартак није тим који је бољи од нас,али није ни слабији. Имамо право да се надамо да ћемо одиграти добру утакмицу, и уз сво поштовање противника, да ћемо добити утакмицу.

Првенство настављамо са жељом да играмо најбоље што можемо и да пробамо да од ове утакмице, па до следеће паузе у октобру, освојимо што више бодова. Ја се надам да ћемо то моћи" рекао је Милорад Косановић шеф стручног штаба Напретка.

Голман Напретка Никола Петровић рекао је да не познаје најбоље екипу Спартака, али и да су одлично одиграли квалификације за ЛЕ:

"У овој утакмици не фаворизујем никога, али идемо,као и на свакој утакмици, по 3 бода".