septembar 23, 2016 admin

20160923_140255 

Oprezno protiv Spartaka 

Najavljujući utakmicu 10.kola SL,šef stručnog štaba Napretka Dragan Ivanović rekao je da nam u goste dolazi jedna stabilna ekipa,koja je iz prošlogodišnjeg plej auta izašla kao prva:

"Vrlo oprezni dočekujemo ekipu Spartaka,jer njihovih osvojenih 16 bodova mnogo govore o kvalitetu trenera i igre.Nalaze se u samom vrhu tabele i vrlo su efikasni. Spartak ne igra utakmice na svom terenu,i to svakako povećava značaj ovojenih bodova. 

U svom timu imaju grupu igrača koja već niz godina igra Super ligu,poput Torbice,Milića i Mudrinskog.Uz njih i mladi Ivanović koji je prošle sezone pokazao da je odličan igrač i kao realizator i u probojnosti koja ga krasi.

Mi imamo prednost domaćeg terena,i nemamo šta d aizgubimo.Idemo na pobedu, i moramo da damo sve od sebe".

Ivanović je rekao i da je kup utakmicu protiv Partizana iskoristio za proveru nekih igrača i da očekuje od igrača da će biti silno motivisani da dođu do pobede.

"Igrači Napretka u odličnoj atmosferi dočekuju ekipu Spartaka i ispadanje iz Kupa nije imalo značajnijeg uticaja na ekipu. Spartak dolazi da se nadmeće sa nama, a mi ćemo to iskoristiti i nadam se dobrom rezultatu", rekao je uvek nasmejani Bojan Miladinović,fudbaler Napretka.

Još uvek je neizvestan nastup Abrahama Frimponga,iako on trenira od srede sa ekipom,smanjenim intenzitetom. Ostali igrači FK Napretka su na raspolaganju stručnom štabu.

Utakmica 10.kola SL, FK Napredak-FK Spartak ŽK igra se u nedelju 25.septembra u 19:00 na stadionu Mladost u Kruševcu. 

Karte za utakmicu biće puštene u prodaju na sam dan utakmice od 10:00 časova.

 

puma

puma

puma

puma