октобар 2, 2018 admin

Омладинци одложили утакмицу, кадети блистали

 

Омладици Напретка на захтев гостујуће екипе Радничког из Пирота одложили су утакмицу. Датум одигравања ове утакмице биће накнадно одређен

КАДЕТИ ДОМИНИРАЈУ

Кадети Напретка су и овог викенда показали доминацију на домаћем терену .Напредак је искористио своје шансе и победио екипу Радничког из Пирота резултатом 5:0. Противник није имао шанси да угрози гол домаћина, а крушевачка публика уживала је у мајсторијама домаћег клуба .
Тренер Саша Милосављевић је задовољан победом и труди се да екипи подигне самопоуздање како би оваком игром наставили и на гостујућим теренима .

Кадети: Напредак-Раднички (Пирот ) (5:0)

Терен: Јакшино игралиште (Крушевац )
Судија: Анђелковић Ђорђе (Крушевац )
Стрелац: А.Николић 3. и 60.мин (Напредак), П:Павловић 10.(Напредак) ,Б.Милосављевић 44.(Напредак),Н.Даниловић 66. минут (Напредак)

Жути картони: Нема

 

Играчи утакмице : Петар Павловић и Немања Ђековић

 

СУДИЈСКЕ ОДЛУКЕ ДОНЕЛЕ РЕМИ ЈАГОДИНИ

Пионири Напредака су се, после 5 победа, из Јагодине вратили са бодом. Иако доминантни на терену пионири Напретка нису успели да дођу до победе против вршњака из Јагодине,  јер је судијска тројка,како смо очекивали и овог пута, била на висини задатка-максимално непрофесионална- чиме су још једном доказали да у Јагодни нема фер суђења .

 

Пионири : Напредак –Јагодина „Табане“ (1:1)

Терен: игралиште Јагодина
Судија: Станојевић Сретен (Јагодина)
Стрелац: Лабан у 26. (Напредак), Анђелковић 57. минут(Јагодина)
Жути картони: Стошић 6.,Николић 21.,Миленковић 22.минут (Напредак), Петровић 7.минут (Јагодина )

Играч утакмице : Лука Лабан