септембар 14, 2018 admin

Омладинци и кадети домаћини, пионири гостују у Параћину 

ОМЛАДИНЦИ :
НАПРЕДАК-КОПЕРНИКУС (НИШ) 15.09.2018 У 10:00 на "Мичетовом" стадиону у Крушевцу .

Иван Бабић рођен 1981 године у Врњачкој Бањи, нови је тренер нашег омладинског тима. Као тренер дебитовао је у Тутину, а затим је радио као асистент тренера у ФК Термић (ПЛС). Као играч, Бабић је поникао у Напретку, а своју играчку каријеру наставио у Партизану, Обилићу, Раду , Бежанији, Новом Пазару , Металцу , Борцу (Чачак) и Слоги из Краљева:
„У госте нам долази јак противник, али сматрам да је Напредак фаворит јер има предност домаћег терена. Надам се да ће бодови остати у Крушевцу, чиме би моја екипа потврдила успех из прошлог кола“.

 

КАДЕТИ:
НАПРЕДАК –РАДНИЧКИ (НИШ) 16.09.2018 године у 11:00 на "Мичетовом" стадиону у Крушевцу .

Кадети Напретка ову сезону започињу са новим тренером Сашом Милосављевићем (1980) који долази из Ћићевца. Своју фудбалску каријеру започео је у ФК Слога Ћићевац а затим наставио у Напретку . Тренерским послом се бави 8 година .Највећи успех у досадашњој каријери овог младог тренера је освојено место првака Србије у категорији 2004 годиште:
„Чека нас тешка утакмица са тренутним прваком лиге , али се надам повољном резултату. Екипа Напретка има потенцијал али нас очекује пуно рада, и још увек смо у фази упознавања . Надам се да ћемо направити квалитетан тим који ће да конкурише за сам врх табеле" .

ПИОНИРИ :
СФС БОРАЦ –НАПРЕДАК 15.09.2018 у 10:00 у Параћину .

Пионире предводи тренер Младен Обрадовић, рођен 1980 године у Крушевцу .Тренерску каријеру је започео у ФК „Дуел-јуниорс“ из Крушевца . Највеће успехе до сада је остварио са пионирима у лиги РИС-а, као првак Србије три године за редом.
Овај млади тренер од предстојеће утакмице очекује да настави низ победа иако гостује СФС Борцу,који је веома озбиљна екипа .