септембар 11, 2017 admin

Морамо да будемо одговорни према послу којим се бавимо!

Напредак се са најдаљег гостовања вратио без бодова. До краја мсеца одиграће још пет првенствених утакмица, а прва следећа је против Вождовца у среду на домаћем терену.  Шеф стручног штаба Напретка Ненад Сакић није крио своје незадовољство после гостовања у Суботици:

"Нисмо били на нивоу који смо показали у претходне три утакмице, поготово у првом полувремену. задаци нису испоштовани, нисмо били агресивни и нисам задовољан. Друго полувреме је било мало боље,ли када изгубите 45 минута, тешко је вратити се у утакмицу,иако од мојих ирача тражим да никада не поклекну без обзира на резултат. Имали смо играча више скоро 30 минута,али нисмо успели да угрозимо гол. Ово треба да буде велика опомена пред искушења која нас очекују у наредних двадесет дана.

Екипа Вождовца игра изузетно леп фудбал. Имају највећи посед лопте у целој Суперлиги. Има изузетно квалитетне играче и предстоји нам тешка утакмица, али ја сам пун оптимизма, верујем у своју екипу и надам се да ћемо у среду, уз наше максимално ангажовање и помоћ публике, успети да се вратимо на победнички колосек".

Сакић је рекао да свако мора да буде одговоран према послу којим се бави:

" Играчи знају да је Напредак један од најбољих клубова у Србији, и огранизационо и играчки. Ја верујем у екипу и морамо да покажемо више одговорности. Почевши од мене, јер увек гледам прво себе, па сви остали. Све појединачне замерке које имам сваком играчу кажем у лице. Само одговорношћу и искреношћу можемо да поправимо оно што не ваља." 

Душан Вешковац је против Спартака поново дебитовао у дресу Напретка,али није задовољан показаном игром:

" Лоше смо ушли у утакмицу и на крају нас је то и коштало. Нисам задовољан ни сопственом игром. Знам шта требам да исправим, и надам се да ћемо већ у среду обрадовати домаћу публику".

Утакмица Напредак-Вождовац игра се у среду 13.септембра од 18:00 сати на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице ће бити пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 часова на благајнама стадиона Младост. Цена улазница је непромењена.