јул 20, 2017 admin

Чарапани, дођите-обећавамо добар фудбал!

 

Утакмица првог кола СЛ за сезону 2017-18, у којој Напредак дочекује Рад игра се у суботу 22.јула у 20:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу.

Најављујући премијеру своје екипе, шеф стручног штаба Напретка Ненад Сакић обећао је пре свега добар фудбал, позивајући публику да у што већем броју дођу да дају подршку нашим момцима:

" Прва утакмица је увек најтежа. Биће тако и после Рада, јер свака утакмица која долази је тешка. Екипа Рада је доживела доста промена у односу на прошлу годину. Имали смо неке њихове припремне утакмице које смо анализирали, тако да смо доста добро упознали противника.

На страну ривал кога ценимо и поштујемо, битно је да ми знамо ко смо, шта смо, колико смо напорно радили и колико квалитетно радимо."

Осим Миладиновића, који још увек санира повреду, сви играчи су на располагању стручном штабу:

" Ми смо се 45 дана припремали за прву утакмицу, сигурно је да ћемо сви заједно са публиком учинити све да добијемо ту утакмицу. Ако будемо поновили издања са утакмица из припремног периода заиста не видим да можемо имати проблема уз сво поштовање према екипи Рада", рекао је Сакић.

Крушевачкој публици, коју је назвао "најфудбалскијом" обећао је добар, нападачки фудбал и позвао их да својим присуством подрже Напредак, који ове године има велике амбиције.

Улазнице за утакмицу Напредак-Рад биће пуштене у продају на дан утакмице, у суботу 22.јула од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост у Крушевцу. Цена улазница је: север 150, југ 150, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.