septembar 12, 2019 admin

O Radniku sve najbolje

Reprezentativnu pauzu Napredak je iskoristio efikasno i radno.U subotu 14.septembra takmičenje se nastavlja utakmicom 8.kola protiv Radnika u Surdulici: 

" Igrači koji su izneli najveću minutažu su tokom ove pauze dobili priliku da malo odmore. Odigrali smo prijateljsku utakmicu gde su igrači sa manjom minutažom imali veći prostor da se pokažu i da se nametnu za prvu ekipu.

U Surdulici nas očekuje izuzetno teško gostovanje. Njihova promena trenera donela im je bod u Šapcu. Pored toga, zadnjeg dana prelaznog roka su se pojačali sa šest novih igrača izuzetno kvalitetnih. Radnik je i onako imao zavidan ofanzivni potencijal sa respektabilnim sastavom. Jeste da oni nisu dobro otvorili šampionat, ali treba biti iskren i reći da su oni imali izuzetno težak raspored sa samo dve utakmice kući.

Biće to zahtevna utakmica, ali moji momci su potvrdili i u prethodnim utakmicama da smo u uzlaznoj formi i da imamo šta da tražimo u Surdulici i očekujemo neizvesnu utakmicu.

Takođe očekujem da igrači Napretka pokažu privrženost, posvećenost i ako tako bude, a ja ću insistirati na tome jer im je to obaveza, očekujem pozitivan rezultat", rekao je šef stručnog štaba Napretka, Predrag Rogan, najavljujući predstojeću utakmicu.

Miloš Milovanović, fudbaler Napretka je pet godina proveo u Radniku iz Surdulice, pre dolaska u Napredak:

" Proveo sam prelep period svog života u Surdulici, ali Napredak je sada moj klub. Učiniću sve da pomognem kako stručnom štabu, tako i saigračima da se iz Surdulice vratimo sa pozitivnim rezultatom."

Eskić i Ožegović nemaju pravo nastupa zbog kartona, dok se Veškovac i Pavićević oporavljaju od povreda.

Utakmica Radnik-Napredak igra se u subotu 14.septembra u 19:00 časova na stadionu u Surdulici.