april 27, 2018 admin

Normalnije je da slave titulu u Beogradu

Četvrto kolo plejofa za Kruševljane će biti praznik fudbala. U nedelju 29.aprila sa početkom u 16:00 časova snage će odmeriti Napredak i Crvena zvezda:

" Sve utakmice u ovoj fazi takmičenja su zahtevne i interesantne. Mi nismo imali sreće u Subotici, tako da su nam šanse sada male za ozbiljniju bitku za izlazak u Evropu, ali o tome nismo ni razmišljali.

Zvezda je u situaciji da slavi titulu. Ona je odavno titulu osvojila i vidimo da se spremaju da je u Kruševcu proslave.

Nemam ništa protiv, neka slave gde hoće, ali mislim da je normalnije da je proslave u Beogradu! 

Na nama je odigramo utakmicu, pre svega za sebe i za klub. Da kroz tu utakmicu pokažemo svoj karakter, šta je to što mi u ovom momentu kao tim možemo i da dostojanstveno izađemo sa terena, ne samo posle ove utakmice nego do kraja prvenstva", rekao je šef stručnog štaba Milorad Kosanović najavljujući nedeljnu utakmicu.

Nenad Šljivić, fudbaler Napretka očekuje pre svega dobru utakmicu:

" Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Igrači su svesni da smo ove sezone pokazali da možemo da se nosimo rame uz rame sa svim klubovima u Superligi, a pokušaćemo u nedelju da odložimo slavlje Crvene zvezde za neku drugu priliku".

Direktor kluba Vladimir Arsić još jednom je apelovao na publiku da na vreme obezbede svoje ulaznice i iskoriste pogodnost ulaska na stadion dva sata pre početka utakmice:

"Upravni odbor FK Napredak odredio je cene ulaznica za predstojeću utakmicu:  SEVER - 200 dinara, JUG - 400 dinara , ISTOK - 500 dinara, ZAPAD 1 - 600 dinara, ZAPAD 2 - 700 dinara

Ulaznice se mogu kupiti od subote 28.aprila  na Blagajni stadiona Mladost u Kruševcu u radnom vremenu:
       - Subota 28.april od 09 do 18 časova
       - Nedelja 29.april od 10 časova do početka utakmice

 

Kupovina ulaznica vrši se isključivo uz lični dokument sa fotografijom, i sva lica moraju imati ulaznice, i deca mlađa od 7 godina, obzirom da je utakmica visokog rizika. Po jednom dokumentu mogu se kupiti najviše 6 ulaznica.

Na sam dan utakmice, ulaznice će se prodavati od 10 časova do početka utakmice, s tim što će se prodaja vršiti na svim biletarnicama stadiona Mladost,odnosno na severnoj, istočnoj, južnoj i biletarnicama na zapadu jedan i zapadu dva." 

I ovog  puta na tribini ZAPAD 1 navijači NEĆE moći da uđu sa obeležjima Crvene zvezde.