novembar 17, 2016 admin

 

17112 

Nestrpljivo očekivanje Zvezde

 

"Crvena zvezda, ili Mladost Lučani, Metalac Gornji Milanovac, ne pravimo razliku. Naš cilj je da što pre obezbedimo ulazak u plejof. Na dobrom smo putu, obzirom na kontinuitet pobeda" rekao je šef stručnog štaba Dragan Ivanović u svom obraćanju novinarima, najavljujući derbi 16.kola SL između Napretka i Crvene zvezde.

"Igrački je Zvezda kvalitetnija od ostalih protivnika što nas obavezuje da damo sve od sebe i igraćemo istim stilom, napadački, uvek vodeći računa da ne primimo gol.

Biće teško, ali jedva čekam tu utakmicu i nadam se da je moja ekipa spremna, mnogo razgovaramo o toj, kao i o svakoj utakmici. Ekipa je puna sampouzdanja. 

Biće to praznik fudbala, jer nam dolazi aktuelni šampion i trenutno prvoplasirana ekipa. Poštujemo, ali hoćemo da vidimo gde smo u odnosu na Zvezdu" zaključio je Ivanović.

Fudbaler Napretka Bojan Miladinović predstojeću utakmicu dočekuje bez nekih velikih emocija prema protivniku obzirom da je kao igrač proveo u Zvezdi četiri godine:

" Napredak je moj klub, u kome sam ponikao kao igrač. Nemam emocija za predstojeći meč. U Zvezdi je bilo i lepih i ružnih trenutaka. Ovu utakmicu smo shvatili maksimalno ozbiljno i kao i za svaku utakmicu pripremi smo pristupili vrlo studiozno. 

Oni trenutno, po mom mišljenju, jesu najkvalitetniji tim, što pokazuje i stanje na tabeli, ali igrači su spremni da pruže svoj maksimum i nadam se da ćemo obradovati naše verne navijače".

Ne manje optimističan bio je i Josip Projić, koji je kao primer dobre utakmice protiv Zvezde naveo onu iz 2008.godine, kada je Napredak posle vođstva od 1:0 izgubio utakmicu:

"To je bila dobra utakmica, tribine su bile prepune i ambijent je bio prelep. Voleo bih da ovog puta sreća bude na našoj strani. Ne postoji pritisak u timu, jer smo profesionalci. Nama je cilj popravljanje bodovnog salda. Iskoristio bih priliku da pozovem naše navijače da dođu u što većem broju".

Vladimir Arsić, direktor Fudbalskog kluba Napredak govorio je o organizaciji same utakmice:

"Ulaznice su puštene u prodaju na centralnoj blagajni stadiona Mladost u Kruševcu, kao i na prodajnim mestima Ticketline-a u Beogradu" rekao je direktor Fudbalskog kluba Napredak u svom obraćanju novinarima.

"Ulaznice se prodaju po ceni:sever 200 dinara, jug 400 dinara, istok 500 dinara, zapad jedan 600 dinara, zapad dva 700 dinara.

Sezonske ulaznice važe za sve utakmice koje FK Napredak igra na svom stadionu u sezoni 2016/17, i vlasnici ovih ulaznica NE KUPUJU ulaznice za ovu utakmicu.

Vlasnicima sezonskih ulaznica koji imaju ulaznice za južnu tribinu, biće omogućeno, ukoliko žele, da ovu utakmicu posmatraju sa severne tribine.

Molimo sve navijače da na vreme obezbedite svoje ulaznice, da bi smo izbegli nepotrebno stvaranje gužvi na sam dan utakmice".

Utakmica Napredak - Crvena zvezda igra se u subotu 19.novembra u 17:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu.