новембар 17, 2016 admin

 

17112 

Нестрпљиво очекивање Звезде

 

"Црвена звезда, или Младост Лучани, Металац Горњи Милановац, не правимо разлику. Наш циљ је да што пре обезбедимо улазак у плејоф. На добром смо путу, обзиром на континуитет победа" рекао је шеф стручног штаба Драган Ивановић у свом обраћању новинарима, најављујући дерби 16.кола СЛ између Напретка и Црвене звезде.

"Играчки је Звезда квалитетнија од осталих противника што нас обавезује да дамо све од себе и играћемо истим стилом, нападачки, увек водећи рачуна да не примимо гол.

Биће тешко, али једва чекам ту утакмицу и надам се да је моја екипа спремна, много разговарамо о тој, као и о свакој утакмици. Екипа је пуна сампоуздања. 

Биће то празник фудбала, јер нам долази актуелни шампион и тренутно првопласирана екипа. Поштујемо, али хоћемо да видимо где смо у односу на Звезду" закључио је Ивановић.

Фудбалер Напретка Бојан Миладиновић предстојећу утакмицу дочекује без неких великих емоција према противнику обзиром да је као играч провео у Звезди четири године:

" Напредак је мој клуб, у коме сам поникао као играч. Немам емоција за предстојећи меч. У Звезди је било и лепих и ружних тренутака. Ову утакмицу смо схватили максимално озбиљно и као и за сваку утакмицу припреми смо приступили врло студиозно. 

Они тренутно, по мом мишљењу, јесу најквалитетнији тим, што показује и стање на табели, али играчи су спремни да пруже свој максимум и надам се да ћемо обрадовати наше верне навијаче".

Не мање оптимистичан био је и Јосип Пројић, који је као пример добре утакмице против Звезде навео ону из 2008.године, када је Напредак после вођства од 1:0 изгубио утакмицу:

"То је била добра утакмица, трибине су биле препуне и амбијент је био прелеп. Волео бих да овог пута срећа буде на нашој страни. Не постоји притисак у тиму, јер смо професионалци. Нама је циљ поправљање бодовног салда. Искористио бих прилику да позовем наше навијаче да дођу у што већем броју".

Владимир Арсић, директор Фудбалског клуба Напредак говорио је о организацији саме утакмице:

"Улазнице су пуштене у продају на централној благајни стадиона Младост у Крушевцу, као и на продајним местима Ticketline-a у Београду" рекао је директор Фудбалског клуба Напредак у свом обраћању новинарима.

"Улазнице се продају по цени:север 200 динара, југ 400 динара, исток 500 динара, запад један 600 динара, запад два 700 динара.

Сезонске улазнице важе за све утакмице које ФК Напредак игра на свом стадиону у сезони 2016/17, и власници ових улазница НЕ КУПУЈУ улазнице за ову утакмицу.

Власницима сезонских улазница који имају улазнице за јужну трибину, биће омогућено, уколико желе, да ову утакмицу посматрају са северне трибине.

Молимо све навијаче да на време обезбедите своје улазнице, да би смо избегли непотребно стварање гужви на сам дан утакмице".

Утакмица Напредак - Црвена звезда игра се у суботу 19.новембра у 17:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу.