mart 1, 2018 admin

Samo me Napredak interesuje

"Vojvodina je moj klub, moja kuća.Tu sam proveo petnaest godina kao igrač , direktor kluba i trener. To mi niko ne može uzeti, i ja to ne krijem,niti sam ikada krio. 

Ali ovo što ja sada radim nije ni za Vojvodinu,niti protiv nje. Ja sam trener Napretka i samo me Napredak interesuje. S te strane nema emocija" odgovorio je na novinarsko pitanje šef stručnog štaba Napretka Milorad Kosanović.

 U subotu 3.marta Napredak dočekuje Vojvodinu, u utakmici 25.kola SL. Susret počinje u 15:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Da bi spremno dočekali "Staru damu", Fudbalskom klubu Napredak u pomoć su pritekli štićenici Vaspitno popravnog doma iz Kruševca koji su radili na uklanjanju snega sa terena stadiona.

Vremenski uslovi u Srbiji su svim klubovima otežali rad ovih dana, pa tako i fudbalerima Napretka, ali Kosanović ne poznaje reč "problem":

" Mi smo odradili treninge, i urađeno je sve što treba. Fizički potpuno spremno dočekujemo izazove koji nas očekuju u narednih pet kola. Ulazimo u seriju utakmica koje su nama važne i zanimljive. Utakmica protiv Vojvodine može da reši mnoge stvari kada je Napredak u pitanju, a onda ćemo videti šta i kako u Šapcu.

Vojvodina je klub koji zaslužuje svo poštovanje i pažnju. Imaju tim koji je godinama u samom vrhu srpskog fudbala, i mi za to moramo biti spremni.

Utakmica će biti teška, ali to je ono što volimo i čemu težimo i želimo da imamo takve utakmice, da smo učesnici takvog fudbala i spremni smo da damo svoj maksimum u subotu.

Nadam se pozitivnom rezultatu,koji bi bio vrlo bitan u ovom momentu. U ova dva kola se definitivno odlučuje ko će igrati plej of".

Nakon tromesečnog odsustva zbog povrede ruke Miloš Simonović se uspešno vratio na teren i odigrao dobru partiju protiv Voždovca:

" Ekipu Vojvodine dobro poznajemo, šanse su nam jednake, ali domać teren je naša prednost. Ekipa je odlično radila ovih dana, i atmosfera je sjajna. Iako je hladno odlično smo trenirali".

Od početka prolećnog dela sezone po prvi put, svi igrači su na raspolaganju šefu stručnog štaba. 

Utakmica Napredak-Vojvodina igra se u subotu 3.marta od 15:00 sati na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice će biti puštene u prodaju na sam dan utakmice od 10:00 časova na biletarnicama stadiona. Cena ulaznica je nepromenjena.