april 11, 2017 admin

 Nema ličnih ciljeva!

U četvrtak 13.aprila igra se 30.kolo super lige, odnosno poslednje u preliminarnoj fazi takmičenja. Napredak pred domaćom publikom dočekuje OFK Bačku:

"OFK Bačka je ekipa kojoj su bodovi bitni. Uz svo poštovanje ekipe Bačke koja sigurno dolazi da iz sve snage pokuša da osvoji bod ili bodove mi vrlo dobro znamo šta hoćemo. Nama je pobeda neophodna, uradićemo sve da dođemo do nova tri boda i tako se i spremamo za ovu utakmicu", rekao je šef stručnog štaba Vuk Rašović.

Najava poslednje utakmice preliminarne faze takmičenja, bila je ujedno prilika da se saberu utisci o dosadašnjem toku sezone:

" Nema ličnih ciljeva, samo kolektivnih. Mi smo ekipa i tim i pokušavamo da u svakoj utakmici to i pokažemo. Sa nova tri boda želim da povećamo razliku između nas i konkurenata kada se bodovi prepolove. Kakvi će rezultati biti, u ovom trenutku mi to ne znamo, a želimo pobedu."

Mladi fudbaler Napretka Nikola Eskić, koji je u zimskom prelaznom roku došao iz Zvijezde 09, dobio je priliku da u poslednjih nekoliko kola zabeleži veliku minutažu:

" Bilo je jako teško i naporno, ali uz pomoć saigrača i stručnog štaba i njihovu veliku podršku snašao sam se u ulozi koja mi je dodeljena. Iskustvo igranja u tim utakmicama je nemerljivo po značaju, kako će dalje biti videćemo. Nadam se da će sve biti dobro",skromno je zaključio mladi vezista Napretka.

Utakmica Napredak-OFK Bačka igra se u četvrtak 13.aprila sa početkom u 17:00 časova. Ulaznice će biti puštene u prodaju na sam dan utakmice od 10:00 časova na blagajnama stadiona Mladost. Cena ulaznica je nepromenjena.