април 11, 2017 admin

 Нема личних циљева!

У четвртак 13.априла игра се 30.коло супер лиге, односно последње у прелиминарној фази такмичења. Напредак пред домаћом публиком дочекује ОФК Бачку:

"ОФК Бачка је екипа којој су бодови битни. Уз сво поштовање екипе Бачке која сигурно долази да из све снаге покуша да освоји бод или бодове ми врло добро знамо шта хоћемо. Нама је победа неопходна, урадићемо све да дођемо до нова три бода и тако се и спремамо за ову утакмицу", рекао је шеф стручног штаба Вук Рашовић.

Најава последње утакмице прелиминарне фазе такмичења, била је уједно прилика да се саберу утисци о досадашњем току сезоне:

" Нема личних циљева, само колективних. Ми смо екипа и тим и покушавамо да у свакој утакмици то и покажемо. Са нова три бода желим да повећамо разлику између нас и конкурената када се бодови преполове. Какви ће резултати бити, у овом тренутку ми то не знамо, а желимо победу."

Млади фудбалер Напретка Никола Ескић, који је у зимском прелазном року дошао из Звијезде 09, добио је прилику да у последњих неколико кола забележи велику минутажу:

" Било је јако тешко и напорно, али уз помоћ саиграча и стручног штаба и њихову велику подршку снашао сам се у улози која ми је додељена. Искуство играња у тим утакмицама је немерљиво по значају, како ће даље бити видећемо. Надам се да ће све бити добро",скромно је закључио млади везиста Напретка.

Утакмица Напредак-ОФК Бачка игра се у четвртак 13.априла са почетком у 17:00 часова. Улазнице ће бити пуштене у продају на сам дан утакмице од 10:00 часова на благајнама стадиона Младост. Цена улазница је непромењена.