новембар 3, 2016 admin

 03112016 

 Нека чека Цеца

 

У 15.колу СЛ, Фудбалски клуб Напредак гостује ОФК Бачкој у Бачкој Паланци. Утакмица се игра на стадиону Славко Малетин Вава, са почетком у 13:30. 

Шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић говорећи о предстојећем гостовању, рекао је да нема места сентименталности,иако долази из тих крајева:

"Жеља нам је да наставимо победничку серију. Познајем то поднебље јер одатле долазим, али без обзира на спортске пријатеље, немам сентименталности. Напретку су потребни бодови и све ћемо учинити да останемо непоражени.

Гостујемо екипи која има велику традицију, Бачка је озбиљан клуб, са одличним руководством. Имали су мали хендикеп на почетку првенства јер су играли на неутралном терену, иначе имају одличан тим са фудбалерима који су играли су СЛ, да не набрајам, почев од Ђурића па надаље.

Фудбалери Напретка су у одличној такмичарској форми која је најбитнија, поред тога психолошки су стабилни и свесни значаја предстојеће утакмице, као и наредних шест после паузе."

Бојан Миладиновић, фудбалер Напретка добро познаје екипу Бачке,још из Прве лиге:

" Прошлогодишње гостовање Бачке у Крушевцу је нама донело пласман у СЛ, али околности су сада другачије. Очекујем добру игру и позитиван резултат у Бачкој".

Искуство по стажу старијих играча Напретка је врло значајно да би се са обе ноге остало чврсто на земљи, а није увек лако сматра Ненад Шљивић:

"Најтеже је у овом тренутку сачувати сталоженост. Ми смо професионалци.Ова екипа има хемију, има душу и има победнички карактер. Сви смо спремни за предстојећу утакмицу, па да завршимо јесењи део најбоље што знамо".

Здравствени билтен је непромењен, Фримпонг неће наступити, а неизвестан је наступ и капитена Маркоског. 

На питање новинара, где ће прославити евентуални позитивни резултат и завршетак јесењег дела првенства Шеф струке је рекао:

"Све их водим на Цецин концерт у Нови Сад".

puma

puma

puma

puma