februar 23, 2017 admin

 

 Rašović: Neće biti lakih utakmica do kraja prvenstva

 

U subotu 25.februara u okviru 23.kola SL Napredak gostuje na Banovom brdu. Ekipa Čukaričkog je u prethodnom kolu napravila preoket  i nako vođstva Javora, na kraju slavila rezultatom 2:1:

"Svaka utakmica će biti teška. Čukarički ima novog trenera, neku novu pozitivnu energiju, doveli su dobra pojačanja, a sve su to pokazali u prethodnom kolu. Sigurno je da ćemo biti oprezni, i da znamo kakvog protivnika imamo protiv nas, Čukaričkom trebaju bodovi, trebaju i nama, tako da mislim da će biti dobra utakmica i borba do zadnjeg minuta" rekao je šef stručnog štaba Napretka Vuk Rašović na konferenciji za novinare.

Rašović je rekao da je sada mnogo bolja kadrovska situacija nego prošle nedelje, ali ćemo biti oslabljeni za Miladinovića koji neće nastupiti zbog parnih kartona:

"Biće promena, mora da ih bude. Ne volim da prognoziram rezultat, bio bih zadovoljan da naša ekipa odradi utakmicu onako kako treba, i kako smo se dogovorili. Bio bih zadovoljan da iz utakmice u utakmicu idemo ka boljoj formi i boljoj igri. To je jedini put koji ja vidim da mi dođemo do onoga što želimo. Ne možemo sa tri boda ili sa bodom sa Banovog brda ostvariti ono što smo zacrtali kao cilj. Mi to moramo da radimo u kontinuitetu, a da bi smo radili u kontinuitetu moramo da budemo bolji iz utakmice u utakmicu.

Želim da vidim dobru igru, želim da se ponovi zalaganje iz prve utakmice, da pokušamo da ne pravimo greške koje su postojale, pogotovu u organizaciji igre i u završnom pasu, i ako to budem video biću izuzetno zadovoljan ", rekao je Rašović.

Fudbaler Napretka Aleksa Vukanović nije imao priliku da nastupi na premijeri u Kruševcu, zbog parnih kartona, tako da je predstojeća utakmica šansa da nas podseti na svoje odlične igre iz prvog dela sezone:

"Poznajem ekipu Čukaričkog. Mi se spremamo, u narednih nekoliko sati ćemo dobiti svoje zadatke. naravno, spremni smo da maksimalno odradino svoj posao i mislim da će sve biti odlično".

Utakmiva Čukarički-Napredak igra se u subotu 25.februara u 17:00 na stadionu na Banovom brdu.