фебруар 23, 2017 admin

 

 Рашовић: Неће бити лаких утакмица до краја првенства

 

У суботу 25.фебруара у оквиру 23.кола СЛ Напредак гостује на Бановом брду. Екипа Чукаричког је у претходном колу направила преокет  и нако вођства Јавора, на крају славила резултатом 2:1:

"Свака утакмица ће бити тешка. Чукарички има новог тренера, неку нову позитивну енергију, довели су добра појачања, а све су то показали у претходном колу. Сигурно је да ћемо бити опрезни, и да знамо каквог противника имамо против нас, Чукаричком требају бодови, требају и нама, тако да мислим да ће бити добра утакмица и борба до задњег минута" рекао је шеф стручног штаба Напретка Вук Рашовић на конференцији за новинаре.

Рашовић је рекао да је сада много боља кадровска ситуација него прошле недеље, али ћемо бити ослабљени за Миладиновића који неће наступити због парних картона:

"Биће промена, мора да их буде. Не волим да прогнозирам резултат, био бих задовољан да наша екипа одради утакмицу онако како треба, и како смо се договорили. Био бих задовољан да из утакмице у утакмицу идемо ка бољој форми и бољој игри. То је једини пут који ја видим да ми дођемо до онога што желимо. Не можемо са три бода или са бодом са Бановог брда остварити оно што смо зацртали као циљ. Ми то морамо да радимо у континуитету, а да би смо радили у континуитету морамо да будемо бољи из утакмице у утакмицу.

Желим да видим добру игру, желим да се понови залагање из прве утакмице, да покушамо да не правимо грешке које су постојале, поготову у организацији игре и у завршном пасу, и ако то будем видео бићу изузетно задовољан ", рекао је Рашовић.

Фудбалер Напретка Алекса Вукановић није имао прилику да наступи на премијери у Крушевцу, због парних картона, тако да је предстојећа утакмица шанса да нас подсети на своје одличне игре из првог дела сезоне:

"Познајем екипу Чукаричког. Ми се спремамо, у наредних неколико сати ћемо добити своје задатке. наравно, спремни смо да максимално одрадино свој посао и мислим да ће све бити одлично".

Утакмива Чукарички-Напредак игра се у суботу 25.фебруара у 17:00 на стадиону на Бановом брду.