јул 27, 2017 admin

Не постоји ни лак, ни јак противник!

Најављујући утакмицу другог кола СЛ у коме Напредак гостује Чукаричком, шеф стручног штаба Ненад Сакић рекао је да је потпуно свестан степена мотивације противника:

" Узимајући у обзир да су утакмицу првог кола изгубили у последњим тренуцима, свесни смо да ће против нас бити јако мотивисани. Чукарички је екипа која има карактер и темперамент и сигуран сам да ћемо знати да одговоримо на агресивност противника,  очекујем добру утакмицу и позитиван резултат".

Немања Тубић, фудбалер Напретка рекао је да је екипа била мало пољуљана након поделе бодова у првом колу, али да је атмосфера сада добра:

" Очекивали смо победу, али смо свесни да то не сме да нас поремети. Лопта је округла и ми ћемо дати све од себе да исправимо,по мом мишљењу, лош резултат из првог кола.

Између екипе Чукаричког и нас нема тајни, ми смо скаутирали њих, они нас, тако да очекујемо јаку борбу и добру утакмицу.

Надам се да ћемо исправити грешке из претходне утакмице, било је пропуста, и надам се да ћемо испоштовати све што тренер буде тражио од нас и очекујем добар резултат."

Упитан од стране новинара, шта су адути Чукаричког, Сакић је рекао да је то пре свега добар избор играча:

" Реч је о агресивној и дисциплинованој екипи. Наш задатак ће бити да на ту агресивност одговоримо још већом и очекујем одличну утакмицу. Приликом првог обраћања новинарима рекао сам да ће Напредак увек ићи на победу, то понављам и сада и увек ће бити тако. Када се заврши утакмица видећемо ко ће изаћи као победник. Наше амбиције су увек победичке.Веррујем у своју екипу, у наш заједнички рад, у њихов карактер и победнички менталитет. Имамо циљ и ништа нас не може пореметити.

Позитивним резултатом сматрам три бода, односно победу."

Утакмица Чукарички-Напредак игра се у суботу 29.јула у 20:00 часова на стадиону на Бановом Брду.