септембар 23, 2019 admin

Навијачима дугујемо победу

У шеснаестини филана КУП-а Србије, Напредак дочекује екипу ТСЦ-а. У суботу је Напредак у шампионату био поражен од ТСЦ-а:

"Имамо поправни већ у среду. У суботу смо били сведоци једне утакмице која је задовољила све присутне, пуна ритма и темпа. Ми нисмо имали довољно концентрације и знања, неко каже и среће, у неким тренуцима, они су своје шансе искористили и победили.

Имамо довољан фонд играча, неке играче ћемо одморити, некима дати више простора. Очекујемо да  изнесемо утакмицу на најбољи могући начин који будемо могли и да се одужимо навијачима за подршку коју су нам у суботу пружили.

Фасцинантно је било и за време утакмице и после утакмице, и мени је то посебан доживљај и једна ствар која даје додатан мотив и ветар у леђа.

Реакције наших навијача током утакмице а и после ње су биле фантастичне и ја им се захваљујем на томе.

Нама остаје да им се у наредном периоду одужимо за то добрим партијама и добрим резултатима", рекао је шеф стручног штаба Напретка Предраг Роган, најављујући утакмицу у КУП-у.

Утакмица Напредак-ТСЦ игра се у среду 25.септембра у 15:30 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати. Цена улазница је непромењена: север 150,исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.