фебруар 28, 2019 admin

 Наше слабости су објективне

Утакмица 24.кола упер лиге Србије, Динамо Врање-Напредак, игра се у суботу 2.марта у Сурдулици. Тим поводом одржана је конференција за новинаре Фудбалског клуба Напредак на којој су говорили Милорад Косановић, шеф стручног штаба и Немања Петровић, фудбалер Напретка. 

Косановић је рекао да очекује да ће Напредак ову утакмицу одиграти боље него претходне две:

" Динамо је екипа која је слична свим екипама и по филозофији фудбала и по начину на који интерпретирају фудбал. Имају мало бодова али је разлика између Динама и других клубова из доњег дела табеле само у броју бодова, не у квалитету игре или играча.

Очекује нас доста интересантна утакмица која може у једном делу да буде чак и компликована. На нама је да покажемо жељу да се такмичимо што боље можемо и да направимо најбољи могући резултат. Без обзиром на слабости које смо показали у прва два кола, које су више објективне него субјективне, мислим да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи.

Да ли ће то бити довољно, у односу на све оно што нас очекује у Сурдулици, не знам, али момци су свесни задатка и начина на који требају да се понашају, јер ће то бити јако важно, не само због те утакмице, већ и због утакмица које нам следе. У колико будемо у том делу на нивоу, уколико задржимо мир и присебност, не постоји ни један разлог да се не надамо позитивном резултату".

Анализирајући последње три утакмице Динама, Немања Петровић је рекао да је седам од девет одличан бодовни резултат:

" Ми свакако идемо на победу. Они су у задње три утакмице узели седам бодова од могућих девет, у доброј су форми,али то нас не треба да замара. Нама је битно оно што ми доносимо на терен и то је једини пут до победе."

Кадровска ситуација не иде на руку стручном штабу Напретка. Поред повређених Вешковца и Деака, под знаком питања је и Аливодић због повишене температуре.

Утакмица Динамо-Напредак игра се у суботу 2.марта са почетком у 15:00 часова на стадиону у Сурдулици.