maj 15, 2018 admin

Naša je obaveza da odigramo najbolje!

Utakmica 37.kola, Radnički Niš-Napredak igra se u četvrtak 17.maja od 19:00 časova na stadionu Čair u Nišu. Rezultatski veoma bitna utakmica za domaćina, ali Napredak, iako ova utakmica nema rezultatskog značaja za nas, neće otići na gostovanje sa belim zastavama:

"Zahvaljujući plasmanu u prvom delu prvenstva dobili smo interesantan raspored u plejofu, tako da od prve, pa evo do ove poslednje utakmice stalno imamo protivnika kome nešto treba" počeo je svoje obraćanje okupljenim novinarima šef stručnog štaba Milorad Kosanović.

" To je dobro za naš tim i za ovu decu da nauče da igraju svaku utakmicu i da se ne opuštaju. Nećemo da dozvolimo nikome da dobija bodove protiv nas bez napora, niti ćemo dozvoliti nekome da se igra sa nama. Vrlo važna utakmica za sve klubove koji imaju šansu da se plasiraju na to četvrto mesto, a naša je obaveza da odigramo najbolje što možemo.

Mi ćemo to uraditi bez obzira što je Radničkom to jako važno, igraju kući, poslednja im je šansa i sigurno da neće ništa prepustiti da ide svojim tokovima, ali se to nas ne tiče.

Ono što nije dobro za nas je to što smo ostali bez pola tima:imamo tri povređena igrača, dva igrača kažnjena,tako da ćemo protiv Radničkog bez pet igrača. 

Bez obzira na to izaćićemo sa jednako velikom željom da se suprotstavimo  Radničkom i da probamo da tražimo neki rezultat koji za nas može biti takav da se kaže da su igrači dobro odradili svoj posao" završio je najavu utakmice šef struke Napretka.

Jakuze hvala vam što ste i ove sezone verno pratili našeg " Gradskog"!