фебруар 16, 2017 admin

 Рашовић: Напретков адут је тим!

 

После двомесечне паузе, лопта ће се у суботу закортљати и на Напретковом стадиону, када нам у госте долази екипа Вождовца. Утакмица почиње у 14:00 часова, а улаз на стадион је бесплатан.

Шеф стручног штаба Напретка, Вук Рашовић, је најављујући прву пролећну утакмицу позвао све навијаче да подрже екипу и заиграју још једном као дванаести играч:

" Био бих срећан да наставимо у ритму у коме је Напредак завршио јесењи део првенства, и да поновимо те резултате. Ми смо се припремали и прилично сам самоуверен да је екипа мотивисана и спремна.

У госте нам долази једна, могу слободно рећи, занимљива екипа. Вождовац воли и зна да игра фудбал, и они су то показали у задњих неколико утакмица од када су променили тренера. Треба бити опрезан.

Мој тим има велику жељу да се на премијери покаже у пуном сјају пред нашим навијачима и сигуран сам да ће играчи дати свој максимум.

Напретков адут је тим, а из тимске игре ће изаћи квалитети појединца. Очекујем да будемо тим, да поштујемо принципе на којима смо радили сво време.

Уз подршку наших навијача, за које бих волео да нам буду дванаести играч,очекујем да ће на крају доћи резултат."

Пред новинарима се данас појавио и нови играч Напретка Енвер Аливодић, који је током јесењег дела такмичења у Суперлиги Србије био најбољи стрелац Новог Пазара са шест голова, а имао је и осам асистенција. Уз Нови Пазар, Аливодић је играо и за Њукасл Џетсе, Војводину, кипарски Енозис Неон, БСК из Борче, Чукарички и нишки Раднички:

" Брзо сам се договорио с председником клуба Марком Мишковићем, а са друге стране имао сам жељу да радим са Вуком Рашовићем, и то је одлучило.  Када дођете у екипу где је атмосфера на једном врхунском нивоу није тешко уклопити се. Већину саиграча познајем од раније. Испред нас је постављен изазов, а ја не волим много да причам, сматрам да је мој посоа да све то покажем на терену. Оно што могу да обећам публици јесте да ћу давати 100% својих могућности.

У суботу нас,после дужег периода очекује утакмица, увек јако тешка, јер зимски припремни период зна да успава играче, међутим ми смо се добро припремили и надам се да ће де одлична атмосфера из свлачионице у суботу прелити и на терен."

На премијери нећемо гледати Вукановића, због парних картона, а због повреда у припремном периоду Маркоског, Бранимира Петровића и Тубића.