јануар 16, 2020 admin

Напредак припреме наставља у Анталији-представљена прва појачања

Иван Стефановић шеф стручног штаба Напретка рекао је да је задовољан досадашњим током припрема, и да је први циклус завршен:

” Играчи су одлично радили, и врло сам задовољан њиховим ангажовањем. У суботу крећемо за Анталију где настављамо рад,уигравамо тим на свим линијама. У Анталији ћемо бити две недеље и за то време одиграћемо четири пријатељске утакмице, са јаким противницима:

21.01. ФК Зира, Азербејџан, 24.01. Ботев Бугарска, 28.01. ЛСК Лоџ Пољска и 31.01. Том Томск Русија.”

Представљена су и прва појачања: Милан Вушуровић, Милош Мијић и Душан Стевић:

”Хтео бих да се захвалим Напретку на позиву, Шефу и члановима управе јер су ме сви сјајно прихватили. На мени је да оправдам указано поверење” рекао је офанзивни везиста Милош Мијић који је дошао из подгоричке Будућности.

Душан Стевић, бивши фудбалер Радничког из Крагујевца, Работничког и Рада игра на позицији десног бека:

”Дошао сам у добар и стабилан клуб и нисам се уопште двоумио. Надам се да ћу оправдати поверење струке и људи и клубу и надам се да ћемо изборити пласман у плеј оф и горњи део табеле, а на мени је да се докажем и покажем своје квалитете”.

Од првог дана припрема Милан Вушуровић вредно ради са екипом:

”Ја сам први пут у Суперлиги Србије, тако да је ово за мене ново искуство. Ово је здрава средина и добар клуб. Надам се да ће припреме у Анталији протећи у најбољем реду, да изборимо плеј оф и то нам је свима заједнички циљ”.

На списку путника за Анталију су: Андријанић, Јорданов, Аксентијевић, Стевић, Спремо, Ћуковић, Миловановић, Обрадовић, Пајовић, Рашковић, Ескић, Ђорић, Вушуровић, Гаврић, Маркоски, Баха, Ожеговић, Бјелош, Дељанин, Обрадовић Никола, Митић, Десанчић, Илић, Бабић и Џиновић.

Стручни штаб чине: Миладиновић, Стефановић, Бабић, Јанковић, Перић, Милетић, Томић и Миладиновић.