јануар 11, 2018 admin

Прозивком и тренингом почеле припреме

Фудбалери и стручни штаб Напретка отпочео је данас припреме за наставак сезоне. Председник клуба Марко Мишковић је заједно са шефом стручног штаба Милорадом Косановићем пожелео фудбалерима успешну 2018.годину и срећан почетак припрема за актуелну сезону 2017/18:

" Захвалио бих се свим играчима и стручном штабу јер су много учинили за Напредак јесенас. Тренутно смо на седмој позицији, али имамо разлога да верујемо да ћемо у наставку шампионата бити још бољи. значајна појачања у свим линијама ће доћи већ са првим даном прелазног рока, односно у понедељак 15.јануара. Играчима који су нас напустили желим свако добро у наставку каријере", рекао је председник клуба Марко Мишковић.

На прозивци су били присутни: Петровић Никола, Јанковић, Андријанић Немања, Боранијашевић, Симоновић, Миладиновић, Вешковац, Немања Петровић, Шљивић, Ескић, Маркоски, Ивановић, Вукановић, Бајић, Вулић, Милисављевић, Радмановац, а Секидика ће се сутра прикључити екипи.

Први део припремног периода фудбалери Напретка обавиће у Крушевцу, а 23.јануара одлазе за Анталију где ће провести две недеље. Од 6.фебруара ће припреме наставити у Крушевцу за наставак сезоне 17.фебруара, када нам у госте долази суботички Спартак.