avgust 25, 2016 admin

20160825_130158 

 

Na "Zmajeve" u punom sastavu

Šef stručnog štaba Napretka Dragan Ivanović najavio je za vikend teško gostovanje iz dva razloga,prvi je podloga:

"Drugi razlog je kvalitet te ekipe koja je evidentno izgubila bodove od Crvene zvezde i administrativno od Spartaka.Kolega Živković studiozno vodi odličnu ekipu Voždovca.Imaju dobra pojačanja tako da nas očekuje teška utakmica.

Posmatrajući nas,nakon pobede nad Javorom,optimistično idemo za Beograd,da pokušamo da ostvarimo pobedu. Bili bi smo zadovoljni i bodom,obzirom na trenutni bodovni saldo ekipe Voždovca".

Gobeljić se vraća u tim,Markoski je trenirao sa ekipom, a svakako će Napretkova ekipa biti osvežena i nekim od novajlija:

"Bolja je situacija u igračkom kadru i očekujem dobru utakmicu" rekao je Ivanović.

Neposredno pre početka konferencije za novinare, fudbaler Napretka Nenad Šljivić upitan je da li će postići pogodak. Šaljivo, u svom stilu je odgovorio da bi presrećan bio i da golman postigne pogodak i reši utakmicu, a kada su se kamere uključile on se uozbiljio:

"Idemo na gostovanje ekipi koja je vrlo organizovana.Oni su stabilan superligaš sa dobrim individualcima. Mišljenja sam da mi imamo snage,moći i motiva da pokažemo dobar fudbal na Voždovcu. Obzirom na dva negativna rezultata sa poslednja dva gostovanja mislim da je vreme da upišemo nove bodove".

Utakmica Voždovac-Napredak igra se u subotu 27.avgusta u 20:00 časova na stadionu FK Voždovac.

Nakon utakmice sedmog kola,predstoji nam reprezentativna pauza,koju će ekipa Napretka iskoristiti za pripremu za nastavak prvenstva.

 

puma

puma

puma

puma