novembar 23, 2017 admin

 

Na Radnika bez Šljivića!

Osamnaesto kolo Super lige donosi Napretku nezgodnog protivnika iz Surdulice. Fudbaleri Radnika se nalaze na devetom mestu sa samo bodom manje od Napretka, a o njihovoj snazi najbolje govore rezultati iz poslednja tri meča: savladali su Spartak i Voždovac u Surdulici, a na Karađorđu igrali nerešeno sa Vojvodinom:

"Radnik je dobro ukomponovana ekipa, koja koristi maksimum svojih mogućnosti da bi došla do rezultata, isključivo se bave takmičenjem, tako da će s te strane biti ozbiljno gostovanje. Imamo protivnika po snazi jednakog mnogima s kojima smo igrali. 

Mi smo u situaciji da moramo da probamo da izađemo iz rezultatske krize. Nadam se da ćemo uspeti da odigramo utakmicu dobro i da ćemo smoći snage da se organizovano odupremo igri Radnika. 

Imamo problem sa Šljivićevom povredom, koji neće biti u protokolu, ali to ćemo rešiti sa igračima sa kojima raspolažemo. Nećemo mnogo pobeći od onoga što ovaj tim može, a to što možemo je dovoljno za pozitivan rezultat", skautirao je protivnika šef stručnog štaba Milorad Kosanović.

Svaki je poraz težak, pogotovu onaj na domaćem terenu, a o atmosferi u ekipi pred gostovanje Radniku govorio je Nikola Boranijašević, fudbaler Napretka:

" U svim utakmicama koje smo izubili, ni jedan protivnik nas nije nadigrao, već smo pobedili sami sebe. Ako se protiv Radnika uđe u utakmicu maksimalno angažovano i odgovorno, pre svega skoncentrisano, mislim da neće biti problema. Svi igrači su svesni situacije i toga koliko bi nam značio povoljan rezultat u Surdulici".

Utakmica Radnik-Napredak igra se u subotu 25.novembra u 15:00 časova na stadionu FK Radnika u Surdulici.