april 24, 2018 admin

Moraćemo više da se takmičimo

 

U sredu 25.aprila Napredak gostuje Spartaku u Subotici, za koji je šef struke Napretka Milorad Kosanović rekao da je izuzetan tim:

" Spartak je u ovom delu prvenstva pokazao da ima kvalitet. Mi smo sa njima pre dva meseca odigrali jednu prelepu utakmicu i nadam se da bi u sredu moglo da bude tako. U prva dva kola plejofa Napredak je startovao polovično dok je Spartak uzeo svih šest bodova i napravio je malu razliku u odnosu na sve nas ostale.

Moramo dobro da razmislimo kako da se ponašamo i igramo u Subotici. Uz svo poštovanje prema Spartaku moraćemo mi da počnemo da se malo više takmičimo nego što je to bilo u prve dve utakmice.

Mi to možemo i nadam se da ćemo uz jedan kvalitetan pristup odigrati dobru utakmicu.

U slučaju da uzmemo neki bod u SUbotici mi onda ostajemo u dobroj poziciji da nastavimo da se takmičimo do kraja plejofa što je najvažnie za ovaj tim. U slučaju negativnog ishoda sve bi bilo mnogo teže a to ne bi bilo dobro u ovom momentu."

Na pitanje novinara ostaje li Napredak pri ambicijama da izađe u Evropu, direktor Kluba Vladimir Arsić odgovorio je da su one za ovaj tim uvek najviše, pa će se i u ovoj sezoni, sve do kraja plej-ofa, boriti za što bolji plasman.

Utakmica Spartak-Napredak iga se u sredu 25.aprila u 18 časova na gradskom stadionu u Subotici.