јул 20, 2016 admin

 

20160720_130146 

Момци дишу за Напредак

 

"Имамо фонд играча који нам даје за право да се надамо најбољем.Звезда игра квалификације за Лигу шампиона и сигурно да ће покушати да измеша састав, што нама даје охрабрење да ће наш тим дати максимум и да покушамо да изненадимо Црвену звезду,мада би били задовољни и са освојеним бодом", рекао је шеф стручног штаба Напретка, Драган Ивановић, најављујући утакмицу првог кола Супер лиге Србије.

"Звезда је фаворит. Ми се припремамо и анализирамо њихову игру и немамо страха од те утакмице.Кадровска ситуација је задовољавајућа.Осим Миладиновића сви играчи су на располагању.

Мислим да ће бити доста борбе у овом првенству због нашег неповољног распореда,али ако доведемо још двојицу играча у шпицу онда можемо очекивати улазак у плејоф.

Бити задовољан је релативна ствар,али оно што могу да кажем о мојим играчима јесте да су то добри момци,којима је стало до клуба и дишу пуним плућима за Напредак,а то је оно што мени даје још већу обавезу и јачи мотив",рекао је Ивановић.

Напредак ове године није имао среће са распоредом, и у првом колу гостује Црвеној звезди. Утакмица се игра у петак 22.јула,са почетком у 20:00 часова,уз директан пренос на Арена спорту. Иако се каже да је најлакше играти против Звезде и Партизана, Јосип Пројић, фудбалер Напретка не дели то мишљење:

"У игри су три бода,не бих се сложио да су најлакше играти против њих.Играмо против једанаест играча и можемо да се надамо повољном резултату - да покушамо да изненадимо Звезду на Маракани. Претпостављамо да је њихов циљ улазак у Лигу шампиона, а наш да покушамо да то искористимо".

puma

puma

puma

puma