avgust 2, 2018 admin

Mi smo tek počeli da igramo 

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Napredak Milorad Kosanović je primetio da su mnogi zabrinuti zbog poraza ekipe u Šapcu i da nisu svesni smo tek počeli počeli prvenstvo:

" Odigrali smo dve utakmice, jednu dobili, jednu izgubili. U Šapcu smo odigrali stvarno slabo, i nismo uspeli da uđemo u neki šanse.

U subotu nas očekuje normalna utakmica, kao i sve druge, ovog puta u Kruševcu.Igramo protiv tima koji sigurno nije bolji od nas, pa onda od nas i zavisi kako će ta utakmica završiti. U koliko uspemo da odigramo onako kako ovaj tim može da igra, onda ne bi trebalo da bude problema da je dobijemo.

Pobeda je u ovom momentu jako važna, da bi konačno isplivali iz ovog mulja koji se pojavio. Mnogo je bitno zbog tima i igrača da utakmicu završimo kako treba. 

Bačka je napravila dobar rezultat prošle nedelje i na krilima toga dolazi ovde, ne da se preda nego da se bori za pozitivan rezultat. To i očekujemo, ali mislim da smo kvalitetniji tim i da ćemo učiniti sve da nam bodovi ostanu ovde" rekao je Kosanović najavljujući utakmicu 3.kola SL.

Utakmica Napredak-OFK Bačka igra se u subotu 4.avgusta od 20:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu.

Aleksa Vukanović, napadač Napretka bi želeo da u svakoj utakmici postigne bar po jedan pogodak:

" Od nas samih zavisi sve. Šef će napraviti taktiku, mi ćemo se potruditi da odradimo sve šta on traži i da ostvarimo ta tri boda. Neophodna su nam i daćemo sve od sebe. Kući se ne sme gubiti, a ne sme ni na strani,ali eto desio taj kiks protiv Mačve, no mi idemo dalje. U subotu se nadamo da sva tri boda ostanu ovde."

Ulaznice za utakmicu Napredak-OFK Bačka biće puštene u prodaju na sam dan utakmice,u subotu, 04.08.2018. od 10:00 sati na blagajnama stadiona. Cene ulaznica su: sever i jug 150, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.