август 2, 2018 admin

Ми смо тек почели да играмо 

Шеф стручног штаба Фудбалског клуба Напредак Милорад Косановић је приметио да су многи забринути због пораза екипе у Шапцу и да нису свесни смо тек почели почели првенство:

" Одиграли смо две утакмице, једну добили, једну изгубили. У Шапцу смо одиграли стварно слабо, и нисмо успели да уђемо у неки шансе.

У суботу нас очекује нормална утакмица, као и све друге, овог пута у Крушевцу.Играмо против тима који сигурно није бољи од нас, па онда од нас и зависи како ће та утакмица завршити. У колико успемо да одиграмо онако како овај тим може да игра, онда не би требало да буде проблема да је добијемо.

Победа је у овом моменту јако важна, да би коначно испливали из овог муља који се појавио. Много је битно због тима и играча да утакмицу завршимо како треба. 

Бачка је направила добар резултат прошле недеље и на крилима тога долази овде, не да се преда него да се бори за позитиван резултат. То и очекујемо, али мислим да смо квалитетнији тим и да ћемо учинити све да нам бодови остану овде" рекао је Косановић најављујући утакмицу 3.кола СЛ.

Утакмица Напредак-ОФК Бачка игра се у суботу 4.августа од 20:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу.

Алекса Вукановић, нападач Напретка би желео да у свакој утакмици постигне бар по један погодак:

" Од нас самих зависи све. Шеф ће направити тактику, ми ћемо се потрудити да одрадимо све шта он тражи и да остваримо та три бода. Неопходна су нам и даћемо све од себе. Кући се не сме губити, а не сме ни на страни,али ето десио тај кикс против Мачве, но ми идемо даље. У суботу се надамо да сва три бода остану овде."

Улазнице за утакмицу Напредак-ОФК Бачка биће пуштене у продају на сам дан утакмице,у суботу, 04.08.2018. од 10:00 сати на благајнама стадиона. Цене улазница су: север и југ 150, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.