октобар 9, 2017 admin

Од нас се очекује само резултат!

Одложена утакмица 1/16 Финала купа ФК Бежанија-ФК Напредак игра се у среду 11.октобра са почетком у 14:00 часова на стадиону Бежаније на Новом Београду. О амбицијама Фудбалског клуба Напредак у Купу говорио је на данашњој конференцији за новинаре шеф стручног штаба Милорад Косановић:

"У овом моменту Напреак је клуб који је у предности над Бежанијом.Без обзира што гостујемо, ми би требало да будемо у предности јер имамо обавезу да тако и одиграмо и да пробамо да завршимо ту утакмицу у нашу корист.

Присталица сам тога да се увек игра максимално озбиљно и коректно и да се одржава ниво који имамо. Све док смо ми ти који смо,наводно,квалитетнији,бољи,чвршћи, тако се и понашамо."

На питање новинара да ли ће бити калкулација у саставу тима,обзиром да предстоји неугодно гостовање у Лучанима, Косановић је рекао да не постоји потреба за тиме јер Напредак може без проблема да одигра две утакмице у седам дана:

" Људи играју месецима са недељом дана паузе,па им не смета, зашто би нама сметало. Уколико резултат буде дозволио можда ћу пробати нешто друго и у условима такмичења. Основна ствар је да смо ми овде пре свега да правимо резултат"!