jul 26, 2018 admin

Mačva spremnija nego prošle sezone 

U subotu 28.jula igra se drugo kolo SL 2018/19, Napredak gostuje u Šapcu, a Milorad Kosanović, šef struke Napretka rekao je da je Mačva u prvom kolu pokazala da je spremnija da odigra ovo prvenstvo nego prošlogodišnje. :

" Imaju godinu dana iskustva više, igrači koji su uglavnom došli iz druge lige sada se osećaju dosta komotno što su pokazali u prošloj utakmici protiv Spartaka, koju su u najmanju ruku, odigrali ravnopravno. Ne treba zaboraviti da Spartak igra kvalifikacije za Ligu Evrope. Mačva je tu utakmicu izgubila nesretno na samom kraju. 

S druge strane, mi smo radili cele nedelje potpuno u skladu sa planom. Sva trojica igrača koji su bili povređeni su potpuno spremni, tako da nemamo ni jedan problem.

Utakmica neće biti laka, ali smo spremni da odigramo kvalitetno i dobro i tražimo rezultat koji će biti pozitivan."

Marko Marinković, novajlija u redovima Napretka danas se predstavio novinarima:

"Zahvalio bih se Klubu i Šefu struke i igračima, što su me ovako brzo prihvatili. Iskreno sam oduševljen atmosferom u klubu i drago mi je što su mi omogućili da se ovako brzo uklopim u ekipu.

Mačva je dobro organizovana ekipa, ali mi uvek gledamo u naše dvorište, i trebalo bi da nastavimo pobednički niz iz prvog kola."

Na pitanje da li nam obećava pobedu Marinković je rekao da je siguran u to.

Utakmica Mačva-Napredak igra se u subotu 28.jula u 19:00 časova na stadionu FK Mačva u Šapcu.