jul 12, 2018 admin

Zadovoljan sam 

Fudbalski klub Napredak je ostao bez bodova na drugoj odigranoj utakmici na Međunarodnom turniru u Setubalu. Nakon vođstva Napretka od 1:0 prelepim pogodkom Kostića u prvom poluvremenu, prljavom igrom, uz pomoć sudija i sa deset igrača, Napredak je ostao bez bodova:

" Dobro smo igrali, ali je teško igrati i protiv protivnika i protiv sudija. Ova utakmica nam je oteta, jer smo celo drugo poluvreme igrali sa igračem manje.

U svakom slučaju, Napredak je u dva dana odigrao dve teške i čvrste utakmice. Ako sada pravimo analizu, u prvu utakmicu protiv Benfike nisu mogli brzo da uđu, što je rezultat umora od puta, pada koncentracije,"teških" nogu. 

Utakmica protiv Setubala je bila teška i prljava. Teška zato što se igra 20 sati posle prve, bez odmora. prljava zato što su je sudije učinile takvom.

Dobro je što smo došli i odigrali dve utakmice.U ovoj fazi priprema to je odlično.

Videli smo da u fudbalskoj zemlji možemo da igramo fudbal.Zadovoljan sam ponašanjem igrača, odnosom prema radu, zalaganjem i igrom", rekao je nakon utakmice strateg Napretka Milorad Kosanović.

Kao nagradu za uspešna završetak druge faze priprema, danas će igrači Napretka obići Lisabon, a večeras će prisustvovati utakmici Benfika-Setubal,kojom se turnir završava. 

 

Povratak ekipe Napretka u Kruševac se očekuje 14.jula.