septembar 22, 2017 admin

Kosanović zacrtao cilj

Zvaničnim potpisivanjem ugovora Milorad Kosanović preuzeo je klupu Napretka.

"Želim Vam dobrodošlicu i mnogo uspeha", rekao je generalni sekretar Dragan Pajić, prilikom potpisivanja ugovora.

"Obzirom da je Zvezda zauzeta, u Partizan ne mogu, u Vojvodini nije dobro, mislim da je Napredak jedina logična odrednica i jedini klub u kome bih ja mogao da radim i da se osećam prijatno", pokazao je smisao za humor novoimenovani šef struke.

"Predsednik kluba Marko Mišković i ja se znamo godinama. U momentu kada me je pozvao nisam imao dilemu, i drago mi je da sam došao".

Šef stručnog štaba Milorad Kosanović imao je samo tri dana da se upozna sa ekipom Napretka i već u nedelju ga očekuje vatreno krštenje pred kruševačkom publikom, i utakmica 11.kola SL Napredak-Mačva:

"Nama će do kraja prvenstva sve utakmice biti vrlo važne, zato što ih ne delimo na lake i teške, bitne i nebitne.Sve su nam bitne jer hoćemo da budemo u svakoj utakmici maksimalno dobri i da se takmičimo pre svega. 

Za protivnika imamo tim i klub koji su vrlo ambiciozni, ubedljivo su osvojili Prvu ligu, napravili su par dobrih rezultata već na startu prvenstva. Imaju nekoliko dobrih individualaca, od kojih neke lično poznajem. Znamo sve o njima, ali mi imamo naše planove i želje o kojima smo razgovarali i probaćemo da u nedelju budemo maksimalno skoncentrisani i dobri. Pozitivan rezultat je u ovom momentu najvažniji za ovaj tim".

Utakmica Napredak-Mačva igra se u nedelju 24.septembra u 19:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 sati na blagajnama stadiona Mladost. Cene ulaznica su nepromenjene.